test banner

Madison Timor parasol

Madison Timor parasol

De Madison Timor Parasol in de kleuren taupe, ecru en grijs zijn nieuw in de collectie bij parasolkopen.nl

Madison Timor Parasol

Nieuw in de collectie is de Madison parasol Timor. De Timor parasol hebben we bewust opgenomen in onze collectie omdat we diverse malen de vraag hebben gekregen naar een grote ronde parasol. De Madison parasol heeft namelijk een doorsnede van maar liefst 400 cm. Dit zorgt ervoor dat u met de Madison Timor parasol een groot schaduw oppervlakt heeft.

Materialen van de Madison Timor parasol

De Madison Timor parasol heeft een aluminium mast. Deze heeft een doorsnede van 48 mm. Dit zorgt ervoor dat deze in bijna iedere parasolvoet past. De baleinen zijn gemaakt van een nog steviger materiaal namelijk van Staal. Het aluminium en het staal zijn voorzien van een antraciet coating.

Parasoldoek van Madison Timor parasol

Het parasoldoek van de Madison Timor parasol is gemaakt van 220 grams polyester.  Dit doek heeft een extra behandeling gekregen tegen verkleuring. Ook heeft het parasoldoek van de Timor parasol UV 50+ klasse. Dit betekend dat de parasol 98% van de uv straling tegen houdt. Ook is het parasoldoek waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat u bij een klein buitje regen droog onder kan zitten.

Het opzetten van de Madison Timor parasol is erg eenvoudig. Dit gaat namelijk met draaimechanisme. Dit zorgt ervoor dat u de parasol in handomdraai op heeft gezet. Om een extra lang met de Madison Timor parasol te doen raden wij u aan om een parasolhoes te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de parasol schoon blijft.  Als parasolvoet heeft u minstens een 40 kg parasolvoet nodig maar raden wij u ten sterkste een 60 kilo parasolvoet aan.

 

De Madison Timor parasol is er in 3 kleuren namelijk in de kleur taupe, grey, ecru.

                               

 

Heeft u nog vragen over de Madison Timor parasol? Stel deze dan onder dit bericht of bel naar 0488-441220  of mail naar [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.