Rechthoek schaduwdoek Nesling

Sorteren op:

Rechthoekig schaduwdoek gebroken wit van het merk Nesling
€159,00
Rechthoekig schaduwdoek antraciet van het merk Nesling
€159,00
Rechthoekig schaduwdoek zand van het merk Nesling
€159,00
Rechthoekig schaduwdoek olijf van het merk Nesling
€139,00
Nesling Harmonica schaduwdoek 290x400 cm. Zand - Vdgarde.nl
€489,00
rechthoekig schaduwdoek antraciet van het merk Nesling
€139,00
rechthoekig schaduwdoek zand van het merk Nesling
€139,00

Nesling Schaduwdoek Rechthoek

Op zoek naar het Nesling schaduwdoek rechthoek? Bestel deze eenvoudig online bij Parasolkopen.nl. Het schaduwdoek is gemaakt van HDPE gevlochten doek. Dit is een soort nylon dat schadelijke UV stralen tot wel 95% filtert. Dit zorgt ervoor dat onder Het rechthoek schaduwdoek perfect kunt genieten van het mooie weer. Ook zorgt het doek voor een permanent schaduwoplossing. Het doek hang je namelijk eind maart op en kan dan blijven hangen tot september. 

Voordeel van Nesling schaduwdoek rechthoek

Een groot voordeel van een schaduwdoek is dat je geen last hebt van een hinderlijke parasolvoet. Ook zorgt een schaduwdoek voor een mooie en innovatieve oplossing. Een ander voordeel is dat een rechthoek schaduwdoek erg windbestendig is. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken als het hard waait. Dit is bij een parasol wel het geval. Op een Nesling schaduwdoek rechthoek wordt maar liefst 5  jaar garantie gegeven. Dit garandeert u ervan dat u met Nesling absolute kwaliteit in huis heeft. 

Heeft u nog vragen over het Nesling schaduwdoek rechthoek? Bel of mail ons. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x