Wie is Parasolkopen.nl?

Parasolkopen.nl is een onderdeel van Van der Garde Tuinmeubelen. Omdat we merkten dat er veel vraag is naar een Parasols voor bij tuinmeubelen hebben we besloten om hier speciaal een aparte webshop voor op te zetten waarin we nog beter onze parasols in kunnen presenteren. Van der Garde Tuinmeubelen is de specialist op het gebied van tuinmeubilair en heeft winkels in Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 70 jaar en in 2015 zijn we uitgeroepen tot "beste tuinmeubelwinkel 2015". Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Winnaar beste tuinmeubelwinkel 2015

 

Wat kan je verwachten van Parasolkopen.nl?

Parasolkopen.nl heeft een divers aanbod aan parasols, schaduwdoeken, parasolvoeten en beschermhoezen voor parasols. Dit resulteert dat er altijd een parasols is voor bij jouw tuinset. We werken alleen met merken die garant staan voor absolute kwaliteit zoals: Platinum, Madison, 4-Seasons Outdoor en andere merken. Bestel je de parasol voor 12:00 uur dan verzenden wij hem nog dezelfde dag en normaal gesproken kan je er dan van uitgaan dat je bestelling dan de volgende dag thuisbezorgd wordt, overigens doen we dit geheel gratis. 

Advies bij parasolkopen.nl

Advies voordat je wat koopt vinden we bij parasolkopen.nl erg belangrijk en hier besteden we dan ook erg veel aandacht aan. Dit kun je zien door de beschrijving die bij elk product vermeld is. Mocht je je antwoord in deze informatie nog niet kunnen vinden, of wil je gewoon persoonlijk advies, dan kun je ons bereiken op 0488441220 (maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur) of mailen naar [email protected]. Wij helpen u graag.

Sterke punten van Parasolkopen

  • Gratis thuisbezorgd
  • Alles op voorraad
  • Voor 12:00 uur besteld zelfde dag verzonden
  • Advies, wij van parasolkopen.nl helpen u graag

Bent u op zoek naar een beschermhoes hier hebben we ook een Speciale webshop voor. Deze webshop heet namelijk Tuinsethoeskopen.nl