Parasol beschermhoezen

Sorteren op:

Parasolhoes voor zweefparasols met een rechte mast - Bescherm uw zweefparasol optimaal met de Aerocover parasolhoes.
€36,95
Beschermd uw parasol tegen verschillende weersinvloeden en verlengd de levensduur.
€29,95
Geschikt voor stokparasols met maximale doorsnede van 4 meter
€29,95
Geschikt voor stokparasols met een maximale doorsnede van 3 meter
€26,49
Parasolhoes Aerocover 240x68 cm. - Geschikt voor zweefparasols met boog vorm!
€37,50
Beschermd uw parasol tegen verschillende weersinvloeden en verlengd de levensduur.
€24,90
Extra grote parasolhoes voor zweefparasols - Voor parasols tot 4x3 meter.
€49,95
Parasolhoes Aerocover 250x85 cm. - Geschikt voor zweefparasols met boog vorm!
€44,95

Parasolhoezen

De parasolhoes helpt de parasol netjes op te bergen en goed te beschermen om de lange levensduur optimaal te kunnen garanderen. Heeft u een middenstok parasol of maakt u gebruik van een zweefparasol? Houd er rekening mee dat er verschillende hoezen beschikbaar zijn. De parasolhoezen helpen de parasol goed te beschermen en bovendien netjes op te bergen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Let onder andere op de lengte van de hoes en de doorsnede van de parasol waar deze maximaal voor geschikt is. Op die manier maakt u een goede keuze uit de parasolhoezen die er beschikbaar zijn.

Polyester parasolhoes

Online een parasolhoes bestellen? Kijk dan in ieder geval naar de modellen van polyester. Het is een hoogwaardig materiaal dat uitstekend geschikt is als hoes. U zorgt er daarmee voor dat u gebruik kunt maken van een UV-werende coating. Dit beschermt de parasol in de hoes tegen de UV-straling van de zon, waardoor de hoes niet zal verkleuren. Bovendien kan de parasolhoes de parasol op die manier krachtig blijven beschermen tegen de weersinvloeden en verkleuring. U heeft dankzij de juiste hoes zo lang mogelijk veel plezier van de parasol die u heeft staan.

Parasolhoes kopen

Online een parasolhoes kopen? Zoek naar een model specifiek geschikt voor een stokparasol of een zweefparasol, afhankelijk van het model dat u heeft staan. Uiteraard zorgen we voor de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant een lage prijs voor betaalt. We zorgen er met de aanbiedingen voor parasolhoezen voor dat u online voordelig een mooi model kunt aanschaffen.

Bestelt u de parasolhoes direct online? Wij gaan er voor u mee aan de slag. U heeft de hoes voor uw parasol zo snel mogelijk in huis om deze binnenkort netjes op te kunnen bergen.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x