Gratis verzending

Al onze producten worden gratis thuisbezorgd. Indien u besteld, op werkdagen, voor 12:00 uur wordt deze nog dezelfde dag verzonden en normaal gesproken heeft u deze dan ook de volgende werkdag in huis. De levering van uw bestelling wordt gedaan door onze eigen bezorgdienst of uitbesteed aan een externe vervoerder: Van de Hoef Logistiek of GLS.

Eigen bezorgdienst: U wordt enkele dagen van te voren gebeld voor het maken van een afspraak: dag en tijdsbestek van circa 2 uur. Levering via eigen bezorgdienst duurt langer dan één dag

Van de Hoef Logistiek en GLS: U wordt één dag van tevoren of de dag van levering gemaild met informatie over het levermoment. Ook kunt u uw bestelling via track en trace volgen.

Op het moment dat u niet thuis bent op het moment van leveren zal de vervoerder uw bestelling mee terug nemen en deze opnieuw bij u proberen te bezorgen. Meestal neemt de vervoerder contact met u op om hier een afspraak voor te maken.

Wilt u meer weten over het bezorgmoment?

Mail dan naar: [email protected]. Op werkdagen krijgt u binnen enkele uren reactie.

Retourneren en ruilen

Bij Parasolkopen.nl heeft u de mogelijkheid uw bestelling te retourneren of te ruilen. Hiervoor heeft u 14 dagen herroepinsrecht. U kunt dit doen door ons hiervan op de hoogte te stellen door de bestelling binnen 14 dagen te retourneren of binnen 14 dagen ons schriftelijk op de hoogte stelt. Hiervoor gebruikt u het retourformulier (Zie verder op de pagina voor het retourformulier). Wanneer u ons binnen 14 dagen kenbaar heeft gemaakt de overeenkomst te herroepen heeft u 14 dagen om de bestelling terug te sturen. U heeft na het maken van de melding nog 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Wij raden u aan bij het afhalen of bij bezorging uw bestelling te controleren. Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Artikelen die u wilt retourneren dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking aangeboden te worden, tevens dient het product ongeschonden te zijn. Mocht het product toch beschadigd zijn dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen. Wij zullen in beide gevallen het aankoopbedrag aan u terugbetalen inclusief de verzendkosten, binnen enkele werkdagen, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarvan u gebruikt heeft gemaakt, voor zover technisch mogelijk. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat de producten retour zijn gekomen, of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening. U kunt ook de bestelling laten ophalen. De kosten voor het ophalen van uw bestelling variëren tussen de €20,- en €35,-

Moet ik een reden voor het retour zenden aangeven?

Bij Parasolkopen.nl is het niet verplicht aan te geven waarom u uw aankoop retour wilt doen, uiteraard stellen wij dit wel op prijs!

Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden?

Heeft u een artikel welke u terug wilt sturen, dan verzoeken wij u vriendelijk vooraf contact met ons op te nemen.

Wilt u een artikel retour brengen, dan kan dit op kantoortijden in onze winkel in Opheusden. Dalwagenseweg 17, 4043 MS Opheusden

Herroepingsformulier

Wilt u uw bestelling herroepen? Dit is mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Wilt u hier gebruik van maken vul dan het herroepingsformulier correct in en verstuur deze binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar [email protected] of per post naar Dalwagenseweg 17, 4043 MS Opheusden t.a.v. Retour Parasolkopen.nl.

Ook is het mogelijk om uw bestelling te retourneren zonder voorafgaande melding. Het is dan van belang dat uw bestelling, voorzien van herroepingsformulier, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, retour gestuurd te is. 

Voor het retourneren van u bestelling, of een gedeelte hiervan, kunt u onderstaand adres gebruiken:

Van der Garde Warenhuis B.V.
T.a.v. Retour Parasolkopen.nl
Edisonring 14
6669 NB  DODEWAARD

PDF: Herroepingsformulier

U kunt in plaats van ons eigen formulier ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht.