Aerocover -

Sorteren op:

Parasolhoes voor zweefparasols met een rechte mast - Bescherm uw zweefparasol optimaal met de Aerocover parasolhoes.
€36,95
Geschikt voor stokparasols met maximale doorsnede van 4 meter
€29,95
Geschikt voor stokparasols met een maximale doorsnede van 3 meter
€26,49
Parasolhoes Aerocover 240x68 cm. - Geschikt voor zweefparasols met boog vorm!
€37,50
Extra grote parasolhoes voor zweefparasols - Voor parasols tot 4x3 meter.
€49,95
Parasolhoes Aerocover 250x85 cm. - Geschikt voor zweefparasols met boog vorm!
€44,95

Aerocover parasolhoes

Aerocover parasolhoezen zijn water en weersbestendig. Bescherm daarom uw parasol met een Aerocover parasolhoes, zo zorgt u er namelijk voor dat de parasol er mooi uit blijft zien en u dus een langere levensduur heeft. 


Eigenschappen Aerocover parasolhoes

De parasolhoes van het bekende hoezen merk Aerocover, is gemaakt van een ripstop polyester. Dit materiaal is lichtgewicht. Ripstop polyester heeft als eigenschap dat het materiaal soepel blijft. Bijvoorbeeld een PVC wordt in de winter hard en gaat dan scheuren. Dit is bij de Aerocover parasolhoes niet het geval. De parasolhoes van Aerocover wordt altijd geleverd inclusief handig stokje in de hoes, dit maakt het gemakkelijk om de hoes over de parasol te krijgen en heeft geen trapje of dergelijken nodig. In de hoes is een rits gemaakt, aan de ritssluiting is een koord gemaakt zodat u deze eenvoudig naar beneden kunt trekken. 

Het ripstop polyester van de aerocover hoes is milieuvriendelijk en recyclebaar. De hoes zal in de loop der tijd gaan verkleuren, dit doet elke parasolhoes. Deze verkleuring heeft geen invloed op de kwaliteit van de parasolhoes. Als uw parasol lange tijd buiten staat, denk hierbij aan de winter of aan de herfst, dan is het verstandig om de parasol eens in de zoveel tijd te late luchten. Dit om te voorkomen dat er schimmelvorming kan ontstaan. Er onstaat namelijk altijd condens vorming in een beschermhoes om dit te voorkomen raden wij dus aan om af en toe te luchten.  Uiteraard is het altijd slimmer als u de parasol lange tijd niet gebruikt, in de winter en de herfst om deze dan op een droge plek neer te leggen, hier blijft de parasol namelijk toch het allermooist.  Kortom op zoek naar een kwaliteits parasolhoes? Dan is de aerocover parasolhoes perfect geschikt.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x