stokparasols

Sorteer op:

Sale
Riva parasol 3 meter rond met olive parasoldoek - Exclusief parasolvoet
€99,95 €89,95
Sale
parasol Oasis 300 cm - groen - Stevig parasoldoek - handige functies
€89,95 €79,00
Platinum Riva parasol 2.7 m. doorsnede met antraciet doek - Exclusief parasolvoet.
€84,95
Sale
Platinum Riva parasol 2.5 m. doorsnede met taupe doek - Exclusief parasolvoet.
€89,00 €74,95
parasol Azzurro 350 cm - taupe - Stevig parasoldoek - Eenvoudig schuifsysteem
€199,95
Sale
parasol Oasis 250 cm - Antraciet - Stevig parasoldoek - handige functies
€89,95 €69,00

Stokparasols

Stokparasols zet u eenvoudig op en zorgen voor een grote mate van schaduw waar u met meerdere personen van kunt genieten. Zoekt u naar een rechthoekige parasol, een vierkant exemplaar of een ronde stokparasol? U heeft de keuze uit verschillende modellen, bijvoorbeeld voorzien van een aluminium frame. Dit is een stevig materiaal met een licht gewicht, zodat u de stokparasols eenvoudig kunt opzetten en opbergen.

Parasol met deelbare stok

Een aantal van de stokparasols hebben een deelbare stok. Dat betekent dat u deze gemakkelijk kunt opbergen wanneer u die niet gebruikt, de parasolstok neemt slechts beperkte ruimte in. De stokparasols weer opzetten? Door de verschillende delen van de stok te combineren ontstaat er een groot geheel waar u gemakkelijk onder plaats kunt nemen. Uiteraard zijn de stokparasols beschikbaar in een aantal verschillende formaten. Zoekt u naar zo’n 300cm doorsnede of een kleiner model? Blader door ons uitgebreide assortiment stokparasols die u eenvoudig online kunt bestellen.

Stokparasol kopen

U kunt online de stokparasol kopen waar u naar zoek. Wenst u een model dat u gemakkelijk kunt opzetten door middel van een draaimolentje of wilt u gebruik maken van een traditioneel exemplaar? Vergelijk de verschillende stokparasols met elkaar en maak daar op uw gemak een keuze uit. Zoek naar een antraciete parasols, een taupe parasol of wellicht een ecru parasol, afhankelijk van uw voorkeur.

Bestelt u online een van de stokparasols uit ons brede assortiment? We gaan er direct voor u mee aan de slag. Profiteer van de sale of bestel een nieuw model uit onze collectie, wij zorgen ervoor dat u de stokparasol zo snel mogelijk tot uw beschikking heeft. 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x