Ronde zweefparasols

Sorteren op:

Sale
Hawaii zweefparasol 350 cm - zand - Exclusief parasolvoet
€369,00 €295,00
Sale
Platinum Voyager T1 Zweefparasol Rond 3 m. - Antraciet - Exclusief parasolvoet en beschermhoes.
€259,00 €229,00
Sale
Platinum Challenger T2 zweefparasol rond Premium Faded black - Exclusief parasolvoet en beschermhoes.
€629,00 €549,00
Sale
Platinum Challenger T2 zweefparasol rond Premium manhattan - Exclusief parasolvoet en beschermhoes.
€629,00 €549,00
Sale
Platinum Voyager T1 Zweefparasol Rond 3 m. - Light Grey - Exclusief parasolvoet en beschermhoes.
€259,00 €229,00
Sale
Platinum Challenger T2 rond Premium oak - faded black - Exclusief parasolvoet en beschermhoes.
€729,00 €649,00

Ronde zweefparasol

Een ronde zweefparasol kopen of benieuwd naar de verschillende materialen die zorgen voor de hoge kwaliteit? U kunt bijvoorbeeld rekenen op een aluminium frame. Dit helpt het gewicht van de zwevende parasol te beperken, terwijl u toch kunt rekenen op een stevig geheel in de tuin. Bekijk de verschillende ronde zweefparasols om daar uw keuze uit te maken, bijvoorbeeld op basis van de kleur. Taupe heeft een mooie lichte uitstraling, terwijl charcoal zorgt voor een strakker en donkerder geheel in de tuin.

350cm doorsnede voor voldoende schaduw

De ronde zweefparasol heeft een doorsnede van 350cm. Dat betekent dat u daarmee eenvoudig voor meer dan voldoende schaduw zorgt. Dankzij het zwevende model heeft u geen last van een stok in het midden. In plaats daarvan kunt u de parasol gewoon naast de tuintafel zetten en er daarmee voor zorgen dat u prettig in de schaduw plaats kunt nemen. Dankzij het gebruik van solefin voor het doek kunt u rekenen op de best mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk de verschillende ronde zweefparasols om daar op uw gemak een keuze uit te kunnen maken.

Zwevende parasol kopen

Wilt u een zwevende parasol kopen en bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de voet die u daarbij nodig heeft? We raden u aan een stevige voet te gebruiken met een gewicht van 90kg. Dit helpt te voorkomen dat de ronde zweefparasol last krijgt van de wind of onder z’n eigen (overhangende) gewicht zal bezwijken. U zorgt met de ronde zweefparasol voor een sierlijk model in de tuin dat bovendien op een heel praktische wijze in elkaar zit.

Uiteraard kunt u de ronde zweefparasol eenvoudig online bestellen. Wij gaan daar direct voor u mee aan de slag, zodat u de parasol vlot in huis heeft en u die direct in de tuin kunt gaan opzetten.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x